loading
24
авг

Украсна кутија на венчању

Поред тога што је декоративна и практична, кутија за коверте је лепа успомена са венчања у којој можете чувати ситнице (чаше за шампањац и слично), које су обележиле ваш најлепши дан.

 

Сигурно сте били на неком венчању где младенци пошто приме коверту са новцем по сали јуре маму, куму и друге “дежурне банкаре” да им исту убаце у ташну и “на сигурно”.

Данас, када већина младенаца започиње заједнички живот пре брака, обичај поклањања конкретних поклона је ствар прошлости и гости се све чешће опредељују за новчани поклон. С тога се и родила потреба да и кутије за коверту постану нешто више од обичне кутије. Ипак, осим њихове практичне функције, оне могу бити леп детаљ на венчању, а уколико су пажљиво декорисане, ваши гости неће имати утисак као да убацују листиће у гласачке кутије.

У овој кутији касније можете да чувате све оне лепе и важне успомене са вашег венчања. Предлажем вам да се у њој нађу и чаше за шампањац, које можете персонализовати својим именима и датумом венчања. Ова инвестиција ће вам се вишеструко исплатити, јер из њих можете попити шампањац на дан венчања, али и сваку годишњицу брака.

Comments ( 0 )
Top WPLOCKER.COM