loading
02
сеп

Шта одликује једно незаборавно венчање?

Ево савета како да организујете венчање о ком ће се дуго причати.

Ви ћете сигурно своје венчање памтити заувек, али ови савети ће вам помоћи да организујете свадбу које ће се и гости сећати с осмехом на лицу.

Пошаљите лепе позивнице

Ваше позивнице су први показатељи труда који сте уложили у организацију венчања. Нека буду оригиналне, лепе и у складу с темом венчања.

Изаберите леп простор

Нека простор у ком ћете организовати свадбу одговара типу прославе и музици којом планирате да забавите госте. Одлучите се за класичне ресторане, венчање на отвореном, модерну свадбу или чак журку.

Леп почетак

Изаберите пажљиву музику и осветљење за тренутак када улазите у салу. И по томе ће гости памтити ваш посебан дан.

Нека декорације буде посебна

Потрудите се око детаља као што су балони, машне, цветни аранжмани… Можете припремити и ситне поклоне за госте, као што су бомбонице с картицом на којој су забележена ваша имена и датум венчања.

Плесом до најлепших успомена

Посебну пажњу посветите избору музике. Било да сте одлучили да то буде бенд или ди-џеј, важно је да гости буду задовољни, а атмосфера увек весела.

Услуга с осмехом

И наравно, услуга и храна су веома важни за комплетан утисак,па је важно да и овом сегменту посветите посебну пажњу. Нека храна буде разноврсна, укусна и квалитетна а конобари услужни и љубазни.

Comments ( 0 )
Top WPLOCKER.COM