loading
23
феб

Декорација сале ресторана – Корисни савети

Шта је најбитније при декорацији сале ресторана?

Декорација простора за венчање је битан детаљ на сваком венчању и по мом мишљењу, једноставно је незаобилазно. Без декорације венчање није комплетно.

Правила при декорацији сале ресторана

Код декорације уопште, па тако и за венчања постоје одређена правила.
Ако хоћете да све одрадите како треба и без стреса придржавајте се 4 НЕ , а то су:

  • НЕ уклапати простор у декорацију већ декорацију у простор, осим ако нема услова да се ради обрнутим редом
  • НЕ претеривати са декорисањем
  • НЕ мешати више од три боје
  • НЕ мешати стилове

Укусно и лепо сређен простор у коме очекујете госте само показује да вам је важно да се они у њему лепо и оцећају. Ако не знате како или немате идеју, најбоље је ангажовати професионалног декоратера који ће вам сигурно дати праве смернице и савете како и колико треба декорисати простор који сте одабрали за ваше свадбено весеље.

Свака од вас сигурно већ има неку идеју или стил декорације који јој се допада, небитно да ли сте видели у неком часопису, Интернету или свадби. Зато је јако важно поћи од простора за венчање у коме се све то може уклопити, а да буде онако како сте замислили.

Треба само склопити боје, стил, избор цвећа и наравно, цену декорације. Све су то важни детаљи у којима вам декоратер кога сте одабрали, ако је професионалан, може помоћи.

Да би декорација успела битно је да:

  • Аранжмани не буду ни мали, ни превелики, али ни превисоки. Ви треба да видите госте, а и да гости виде вас, а не да назирете једни друге кроз густу прашуму на вашем столу.
  • Избегавате много зеленила, стављајте више цвећа.
  • Када одабирате цвеће, не претерујте са врстама. Обично се комбинује највише 3 врсте цвећа, али да се слаже једно са другим.
  • Цвеће које сте одабрали да буде по осталим столовима, нека буде и на младеначком или само једна врста. Нпр. ако сте одабрали руже, нека руже буду и на младеначком столу.
Comments ( 0 )
Top WPLOCKER.COM