loading
15
авг

Три разлога да се венчате на јесен

Сазнајте због чега је јесен идеално годишње доба за савршено венчање!

Ако вам је важно време у које заказујете венчање, посебно које ће бити годишње доба, онда вам препоручујемо венчање у јесењем стилу. Поиграјте се декорацијом и препустите чарима овог годишњег доба!

За вас издвајамо три разлога, због којих ћете сигурно пожелети да организујете венчање у јесен.

1. Јесење боје
Оно по чему је јесен као годишње доба позната јесу боје. Жута, наранџаста, браон, окер, бордо. Искористите машту и ваше венчање „обуците“ у јесен. Нека се на столовима нађу гранчице, суво опало лишће, кора дрвета или по неки кестен. Бидермајер такође може бити направљен од жутог и наранџастог цвећа, са сувим гранчицама. Постоји толико идеја за савршену јесењу декорацију. Прошетајте парком, а идеје ће саме да настану!

2. Идеална температура
Јесен је идеална за венчање и због лепог времена. У том периоду нема више летњих врућина, а температуре ни превише високе, нити превише ниске. Оно што може (непријатно) да вас изненади јесте киша. Али, ни тада немојте очајавати! Киша ће вам помоћи да направите фантастичне фотографије са кишобранима, које остали младенци, током сунчаног дана, не могу имати.

3. Романтично венчање
Ако сте себе увек замишљале у чипканој хаљини, она ће савршено да се уклопе уз јесен. Чипкане, уске хаљине са рукавима посебно су популарне у јесењим данима, због ниже температуре. Тако ћете изгледати романтично, али што је важније неће вам бити хладно. Такође, преко рамена пребаците чипкани болеро или бундицу од тањег материјала.

И не заборавите. Иако већина младенаца, венчање прави у летњем периоду, ви будите посебни и покажите вашим гостима да савршена венчања постоје и у јесењим данима.

Comments ( 0 )
Top WPLOCKER.COM