loading
31
мар

Специјални ефекти на венчању

Специјални ефекти више нису резервисани само за акционе филмове, већ их младенци све чешће користе и на венчањима.

Погледајте наше предлоге како ваш први плес или тренутак сечења свадбене торте можете учинити занимљивијим, и када је специјалне ефекте најбоље искористити.

Ватромет

Ако желите да вашу здравицу или можда први плес на отвореном украси и „шарено небо“, онда се одлучите за ватромет. Будите маштовити и тачно се договорите са организатором који ће се бавити техничким стварима, везано за само извођење ватромета. Цену одређује њено трајање, односно колико ће пиротехнике бити искоришћено, али и коју тачно врсту ватромета желите. Код нас је такође популарно да се ватромет користи приликом сечења свадбене торте.

Суви лед

Уколико желите да ваш улазак у ресторан буде грандиозан, предлажемо вам суви лед. Суви лед као посебна врста специјалних ефеката такође је идеалан и током вашег првог плеса. Док будете плесали, изгледаће као да стојите на облацима, а свака млада у белој венчаници изгледаће попут анђела. Код нас цене доста варирају у зависности од машина које се користе и дужине трајања, и у просеку износе око 100 евра. Ипак, водите рачуна, јер суви лед није исто што и вештачки дим, и ефекти су прилично различити.

Балончићи од сапунице

Још као дете правили сте мале балоне од сапунице и воде. Замислите први плес уз вашу омиљену песму, а око вас пуно балончића, предивно, зар не? Такође је савршен приликом чина сечења торте. Овај ефекат поред тога што је занимљив, он је у потпуности безбедан, јер неће направити никакве флеке по венчаници и оделу, или учинити под клизавим.

Конфете

Најчешћи ефекат на венчању јесу конфете. Мале и шарене, а толико интересантне. Можете их користити након чина венчања или приликом првог пољупца. Раније су се користиле беле или црвене латице ружа, а данас су конфете доста популарније.

Балони жеља

Небески лампиони или балони жеља су све више популарни на свадбама наших младенаца. На њима гости напишу оно што желе младенцима у будућем заједничком животу. Ону су највише познати на Далеком истоку, који се пуштају, како би према легенди однели бригу и донели срећу младенцима. После младеначке торте и слатких залогаја, савршен је моменат за небеске лампионе.

Comments ( 0 )
Top WPLOCKER.COM