loading
19
феб

Како стићи на венчање у великом стилу?

Изнајмљивање луксузних лимузина једна је од најчешћих опција за које се младенци одлучују, али постоје и друге, „забавније” опције!
Превоз је важан део сваког венчања јер морате некако да стигнете у цркву или пред матичара, али и да испланирате романтични бег на крају ноћи. Ево неколико необичних предлога…

КОЧИЈЕ – класичан и романтичан превоз за било коју младу, која жели венчање из бајке.

КАМИОН – зашто да не? Уместо стандардних декорација, довољно је приколицу украсити пољским цвећем и припремити младу за много махања радозналим пролазницима. Камион је такође и добар превоз да успут, на неколико унапред одређених локација покупите све оне сватове који не желе да дођу сопственим колима, већ се потпуно опусте на вашем венчању.

ГЛИСЕР ИЛИ БРОД – идеалан превоз за све парове који прославу организују у ресторанима на води. Без бриге, ако загусти, увек можете рачунати на Речну полицију за помоћ.

БИЦИКЛ – ово може да буде највећи пријатељ вашем буџету, будући да изнајмљивање бицикла са два седишта не предстваља велики издатак. Ипак, будите свесни колико дуго можете да маневришете с младом у раскошној хаљини, тако да ову опцију предлажемо искључиво за кратке дестинације.

АУТОБУС, МИНИБУС – и ово је добар начин да покажете да бринете о својим гостима и омогућите им да заједно с вама безбедно стигну и оду с вашег венчања.

МАЛИ АУТО – изнајмите смарт или неки мањи ауто и правац по младу, и тако учните још интимнијим своје последње тренутке као момак и девојка, пре него што изговорите судбоносно „да”.

МОТОР – Ако сте пар који тражи неконвенционалан начин да се одвезе на венчање, мотор је идеална опција уз обавезан натпис „Управо венчани”.

ЛИМУЗИНЕ – Уколико желите да се осећате посебно, истакнуто, другачије… луксуз није нешто што могу приуштити неки, већ је доступан свима! Изнајмљивање лимузине је одличан избор за венчања, будући да све лимузине укључују шофера, можете да се опустите, јер нико од вас не мора да вози.

Трамвај, бицикл за двоје или глисер, за сваку тип венчања, сваки део града и сваки буџет… може се испланирати идеалан превоз.

Comments ( 0 )
Top WPLOCKER.COM