loading
05
феб

КАКО ДА ИЗАБЕРЕТЕ СВАДБЕНУ ТОРТУ НЕЗАБОРАВНОГ УКУСА

Укус торте једнако је битан као и облик и декорација ове свечане посластице. У следећем чланку можете прочитати наше савете за правилан одабир.

Светла се гасе у сали, музика свира вашу песму, а кроз салу пролази свадбена торта украшена ватрометом. Сви ће најпре приметити како торта изгледа и како је декорисана. Међутим, укус свадбене торте би такође требало да буде упечатљив.

Ево неколико савета који ће вам помоћи да изаберете савршену врсту торте.

Узмите у обзир читав јеловник када доносите одлуку о врсти торте. Укус посластице би требало да се слаже с остатком менија и да буде пригодни завршетак свечаног оброка.

Водите рачуна и о томе да ли је неко од гостију алергичан на неки састојак посластице. То се наравно односи на свадбе с мањим бројем званица, када су ови уступци изводљивији.

Ако идете у посластичарницу да пробате више укуса, немојте претеривати. Најбоље је да запосленима кажете своје жеље и замолите их да вам понуде 3-4 различита укуса. Уколико пробате превише посластица, укуси се могу измешати, а може вам се јавити и мучнина.

Не бирајте “сигурне” укусе водећи се паролом – па то сви воле. Тако ћете добити обичну посластицу коју нико неће памтити.

Довољно је да изаберете укус који је другачији, али само толико да заинтригира госте, а не да их превише изненади и збуни. Нису баш сви љубитељи кулинарских авантура.

Нека и укус торте буде у знаку ваше љубави. Ако је ваш први излазак био уживање у кафи, нека једна нота торте буде арома капућина.

И не заборавите, изаберите укус који волите ви и ваш партнер, ипак је то ваш најсвечанији дан.

Comments ( 0 )
Top WPLOCKER.COM